Index Voorstellen Reuen Teefjes Nestverwachting Puppy's Nieuws Bijzondere gebeurtenissen In memoriam Rasinformatie Linken Contact
 

 

 

Nieuws

 

 


  

 

  11 oktober 2015
  Indy fan Cosmo's Noflik Stee 1e Uitmuntend en Beste teef Kampioenschapsclubmatch ZWHVN!!
It's all in the name! Won amper een half jaar geleden onze eigen Indy (Indian Rose fan Cosmo's Noflik Stee) de hele clubmatch, vandaag presteert de dochter van Ann Tracy fan Cosmo's Noflik Stee en King Obilix van de Timberhoeve het om Beste teef te worden op de Kampioenschapsclubmatch van de ZWHVN!
Ze werd als eerste 1e Uitmuntend geplaatst in de jeugdklasse teven. Indy is 30 september pas 1 jaar oud geworden. Het is dan ook een hele prestatie dat ze in zo'n grote klasse de eerste plek weet te pakken. Maar daar bleef het voor de jongedame niet bij. Tijdens de keuring voor de beste teef moest ze het opnemen tegen alle andere eerst geplaatste teefjes die ook een Uitmuntend hadden behaald. Nooit verwacht maar toch wist Indy de titel Beste Teef van de Kampioenschapsclubmatch ZWHVN 2015 te behalen. Van de beste reu wist ze, na heel lang twijfelen van de keurmeester, het uiteindelijk niet te winnen. Geen schande want Indy is nog volop in de groei en er ligt nog een prachtige toekomst voor haar in het verschiet. Ze werd uitmuntend voortgebracht door haar baasje Hanneke. Nogmaals, Hanneke en Collin, van harte met het behalen van deze geweldige prestatie!
  17 mei 2015
  Indian Rose fan Cosmo's Noflik Stee wordt Beste van de dag op de clubmatch van de ZWHVN!!!
In 2013 wist onze Indian Rose al de kampioenschapsclubmatch van de ZWHVN te winnen en vandaag flikte ze het opnieuw! Indy stond ingeschreven in de veteranenklasse en werd daar 1e Uitmuntend. Vervolgens mocht Indy mee gaan strijden voor de beste teef waar ook haar dochter Callista voor in aanmerking kwam. De keurmeesters hadden het moeilijk om een besluit te nemen, notabene tussen Indy en haar dochter. Uiteindelijk werd Indy gekozen voor de beste teef van de dag. Als je denkt dat je dag al niet stuk kan, wist Indy het ook nog te winnen van de Beste reu en werd ze uitgekozen tot beste Zwitserse Witte Herder van de clubmatch! Als kers op de taart werd Indy dan ook nog Beste Veteraan! Na 2 jaar geen shows te hebben gelopen weten Janneke en Indy wederom zo'n geweldige prestatie neer te zetten!!!
 
  Indian Rose fan Cosmo's Noflik Stee (Lothians Vencer Kann Schimmelpfeng x Cerah Famke fan Cosmo's Noflik Stee) 1 Uitmuntend, Beste Teef, Beste Veteraan en Best of Breed! Ze is prachtig getrimd EN voorgebracht door Janneke Rinsma.
 
  Callista fan Cosmo's Noflik Stee (White Spirit of Dreams Al Capone x Indian Rose fan Cosmo's Noflik Stee). Doutzen is de dochter van Indian Rose en ze wist samen met Marianne de geweldige prestatie neer te zetten om 1 Uitmuntend in de openklasse te worden! Doutzen mocht nog meestrijden voor de beste teef, maar moest toch de eer aan haar moeder laten gaan.
 
  Cuntrera fan Cosmo's Noflik Stee (White Spirit of Dreams Al Capone x Indian Rose fan Cosmo's Noflik Stee). Een broer van Callista en dus de zoon van Indian Rose, ook hij wist de keurmeesters te overtuigen van zijn prachtige verschijning en werd 1 Uitmuntend in de openklasse. Geweldige prestatie van een prachtige reu!
 
  Wij hadden ook ingeschreven voor de fokkerijklasse en daar sta je dan met alleen maar honden die achter het bordje 1 mochten plaats nemen in hun klasse. Ook de fokkerijklasse wisten wij te winnen met de volgende honden (v.l.n.r.): Cuntrera, Indian Rose, Indy en Callista!!!
De prachtige stokhaar die als derde van links op de foto staat is Indy fan Cosmo's Noflik Stee (King Obilix van de Timberhoeve x Ann Tracy fan Cosmo's Noflik Stee). Van haar hebben we helaas geen afzonderlijke foto, maar ook zij deed vandaag mee. Zij wist in de puppyklasse teven 1 Veel Belovend te worden en werd vervolgens Beste Pup van de dag!!!!
   
  Uitslagen van nakomelingen van onze reuen tijdens de clubmatch van de ZWHVN:
Babyklasse reuen:
1 Veel Belovend en Beste Baby - Boyan of the Northern White Winds (zoon van Prince fan Cosmo's Noflik Stee)
2 Veel Belovend - Arvensis' Dakotah (zoon van Goliath fan Cosmo's Noflik Stee)
3 Belovend - Baron of the Northern White Winds (zoon van Prince fan Cosmo's Noflik Stee)
Babyklasse teven:
1 Veel Belovend - Bokayla of the Northern White Winds (dochter van Prince fan Cosmo's Noflik Stee)
2 Veel Belovend - Belle of the Northern White Winds (dochter van Prince fan Cosmo's Noflik Stee)
   
  10 april 2015
  Vandaag is onze nieuwe website online gegaan!

 

  27 maart 2015
  Vandaag zijn we met White Angel of Pici Fhanzi naar de dierenarts geweest voor een echo. We kunnen met trots melden dat Fhanzi zwanger is van onze reu Goliath! Hieronder drie foto's die gemaakt zijn tijdens de echo.
 

 

 

-->